De beste manier om Clip In Hair Extensions aan te brengen

De beste manier om Clip In Hair Extensions aan te brengen

Wil je de luxe voelen van lang, zijdezacht haar maar wil je liever niet betalen voor permanente hair extensions? De meeste vrouwen de voorkeur aan clip in hair extensions toe te passen, omdat ze niet hoeven te betalen voor dure salon sessies alleen maar om mooi lang haar te hebben. Het beste deel is dat ze clip in hair extensions zelfs in de privacy en het comfort van hun huis kunnen toepassen. Het enige wat nodig is een beetje oefening, en je kunt ook dezelfde professionele look die de meeste dure kapsalons bieden. Dus wil jij flip in hair extensions kopen? Lees dan mee.

Toepassen

Als u clip in hair extensions wilt toepassen, is het eerste wat u moet doen het organiseren van de dingen die u nodig heeft, en een precies plan te hebben dat u gemakkelijk kunt volgen. Zorg ervoor dat u de dingen die je nodig hebt voordat u begint met het toepassen clip in hair extensions.

Voordat u begint met het toepassen van clip in hair extensions, moet u georganiseerd zijn en alle haar tools en producten hebben die u nodig heeft. Maak ruimte naast de plek waar u gaat werken en zorg voor grote clips om uw haar vast te zetten, een kam met brede tanden voor de extensions, en een kam met een staartje om uw haar in secties te verdelen. U kunt ook wat haarlak bij de hand hebben en alle andere haarstyling producten die u nodig heeft, evenals een stijltang of een krultang. Voordat u begint zorg ervoor dat uw extensies schoon zijn en kam voorzichtig door elk stuk een voor een met een kam met brede tanden om eventuele klitten en losse haren te verwijderen. Oefen ook het openen en sluiten van de clips op de extensions, zodat het gemakkelijk te doen is wanneer u achter uw hoofd werkt, omdat u ze later misschien niet meer kunt zien. Nu dat u uw clip in hair extensions heeft voorbereid, moet u nu uw eigen haar voorbereiden.

Haar voorbereiden

Na ervoor te zorgen dat uw clip in extensions werken, bereid je eigen haar om ervoor te zorgen dat je echte haar en de extensies zal goed samen te mengen. Kam de klitten uit uw haar, en zorg ervoor dat uw haar schoon is voordat u clip in hair extensions aanbrengt. Breng clip in extensions aan vanaf het onderste deel van je hoofdhuid en werk zo naar boven toe. Maak een rechte lijn met behulp van een rat-staart kam en clip al het haar boven deze lijn om ze uit de weg te houden. Als je haar zo glad is dat de clip de lucht niet kan vasthouden, kun je het haar onder de lijn die je hebt gemaakt plooien om het wat wrijving te geven. Om clip in hair extensions aan te brengen, open je alle clips op het stuk en gebruik je de middelste clip als eerste, schuif je deze op de haarwortel onder de lijn die je hebt gemaakt. Druk de zijkanten van de clip naar beneden om de extensions vast te zetten. Herhaal dan de procedure met de buitenste clips. Volg de rechte lijn en breng geen clip in extensions aan boven deze lijn. Zodra het eerste stuk is bevestigd, maak een andere rechte lijn ongeveer een centimeter boven op de eerste lijn. Nogmaals, bind al het haar boven de nieuwe lijn vast en doe dezelfde stappen als hierboven.

Kammen

Nadat u clip in hair extensions heeft aangebracht, kamt u uw haar door om uw creatie er natuurlijker uit te laten zien. Het kan zijn dat je je haar en de extensions een beetje moet bijknippen om een meer gelijkmatige natuurlijke look te krijgen. Als je een föhn of krultang moet gebruiken, zorg er dan voor dat je deze op een lage stand zet om beschadiging van je haar te voorkomen. Experimenteren met verschillende stijlen is een goed idee, maar dit kan het beste worden gedaan door een meer ervaren kapper.

Met voldoende oefening zult u in staat zijn om clip in hair extensions gemakkelijk en snel aan te brengen. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, bereid je altijd eerst je werkgebied voor en houd je alle producten bij de hand die je nodig hebt om je te helpen. Voordat u het aanbrengt, bereid uw extensions en uw eigen haar voor zodat het aanbrengen gemakkelijker gaat. De laatste stap is het daadwerkelijk aanbrengen en stylen van uw nieuwe haar. Volg de aanbevolen lay-out van uw specifieke clip in extensies die u hebt gekocht of u kunt ook variëren de locaties van de stukken aan uw eigen stijl aan te passen. Uw nieuwe set van eenvoudig aan te brengen clip in hair extensions zal al snel een waardevolle aanwinst voor je look en met de juiste zorg en ze geven je de volledige lange weelderige lokken die je altijd al hebt gewenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top