Een Teruggewonnen Houten Vloer Kiezen

Een Teruggewonnen Houten Vloer Kiezen

Dus je probeert te kiezen wat voor soort deck je moet kiezen? Misschien kunnen we u helpen met een korte introductie over enkele karaktercontrasten van teruggewonnen houten vloeren vanuit het oogpunt van een producent zoals wij, die een aanzienlijke autoriteit vertegenwoordigt in het maken van houten vloeren van teruggewonnen hout.

Heb je een afbeelding gezien die je leuk vindt en nu heb je de bug dat je die buitengewone vloer nodig hebt? Gelukkig kan het hoogstwaarschijnlijk voor u worden gemaakt, maar voordat u ver doorgaat met het kiezen van welke verdieping u nodig heeft en een presentatieruimte vol tests noemt, moet u wat informatie krijgen over enkele waardebereiken. Er is een typische verwarring dat, aangezien teruggewonnen hout blijkbaar wordt gered, het goedkoper zou moeten zijn dan onbehandelde houten vloeren. Als u een kwaliteitsproduct koopt dat in de oven is gedroogd en nauwkeurig is verwerkt, is dat over het algemeen niet het geval. De mogelijk kostende investeringsfondsen zijn in het geval dat u een paar stukken ontdekt of zelf wat reddingswerk hebt uitgevoerd, u kunt een paar kosten besparen. U kunt bijvoorbeeld een vloer van een oefencentrum of planken uit een bijgebouwsilo ontdekken die u op uw vloer moet controleren. Het materiaal was misschien bijna gratis, maar hoe lang zou je zeggen om het bruikbaar te maken en spijkers te trekken? Zijn de resultaten wat je nodig hebt?

In dit artikel zullen we een paar verschillende klassen van houten vloeren onderzoeken. Sterke houten vloeren zijn een barricade zonder vastzittende overlays; het is in wezen een houten plaat die is geschat en geprofileerd op een specifieke maat. Ontworpen dek heeft aan de bovenkant een soort en oppervlak dat je nodig hebt, en dit zit vast aan een samengeperst houten patroon op de basis. Ontworpen is nog steeds al het hout, maar het is gemaakt met verschillende lagen die over elkaar zijn gelegd voor een betere veiligheid en exactheid van de afmetingen. Vloeren die we hier niet zullen behandelen, zijn hoezen of andere samengestelde items die vaak niet volledig van hout zijn of die gemaakt kunnen zijn met een fotogeprint oppervlak. We dekken evenmin vinyl, tapijt, steen of tegels.

Hardhouten vloeren is vaak een conventionele term die van toepassing kan zijn op een houten vloer. Hardhoutbomen (eik, esdoorn, kers, pecannoot, iep, kastanje) zijn over het algemeen bomen met bladeren die eraf vallen in de koudere tijd van het jaar. Naaldhoutbomen (dennen, sparren) hebben naalden die het hele jaar kunnen blijven zitten en produceren meestal kegels. Hardhout is over het algemeen dikker en sterker dan zachthout. Uiteraard zijn er uitzonderingen voor deze consensus. In ons productaanbod kost het hardhout meer dan het naaldhout.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top