NEO-prijs stijgt nadat China’s BSN het project groen licht geeft op NFT-marktplaatsen

NEO-prijs stijgt nadat China’s BSN het project groen licht geeft op NFT-marktplaatsen

De lancering van N3, nieuwe NFT-marktplaatsen en integratie met China’s Blockchain-gebaseerde servicenetwerk geven een boost aan de NEO-prijs.

NEO-prijs stijgt nadat China’s BSN het project groen licht geeft op NFT-marktplaatsenALTCOIN WATCH

Naarmate het veld van levensvatbare laag-1 blockchain-protocollen blijft uitbreiden, waarbij nieuwere toetreders proberen het probleem van hoge transactiekosten en trage verwerkingstijden op te lossen, merken oudere projecten dat ze hun geschiedenis en staat van dienst gebruiken om zichzelf te onderscheiden en een marktaandeel veilig te stellen die hun overleving in de volgende marktcyclus zullen verzekeren.

Neo (NEO) past bij de hierboven beschreven rekening en het project probeert in 2022 een opleving te bewerkstelligen, aangezien regeringen over de hele wereld langzaam opengaan voor het feit dat blockchains en digitale valuta bepaalde voordelen en mogelijkheden hebben die kunnen worden geïntegreerd in openbare en particuliere ondernemingen .

Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView laten zien dat de prijs van NEO 60% is gestegen sinds het dieptepunt van $ 16,10 op 24 januari, om op 11 februari een dagelijkse high van $ 25,68 te bereiken. wat is nft crypto art?

Drie redenen voor de toename van de vraag naar NEO zijn onder meer de adoptie van de Neo-blockchain door China’s Blockchain-based Service Network (BSN), de volledige uitrol van Neo N3 en de lancering van verschillende nonfungible tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde financiële (DeFi) projecten op het netwerk.

 

Adoptie door BSN

De meest significante recente ontwikkeling voor Neo was een aankondiging van het Chinese BSN dat de door Neo aangedreven Jiuquan Chain zal worden opgenomen als een van de tien ketens die het Chinese mainnet zullen vormen. wat is nft crypto art? Door deze integratie hebben burgers in China nu toegang tot NFT-markten die werken op de BSN Open Permissioned Blockchain en blijven ze voldoen aan de Chinese regelgeving.

Als onderdeel van dit proces worden NFT’s op het BSN omgedoopt tot “Decentralized Digital Certificates” (DDC’s) als een manier om “Chinese NFT’s” te onderscheiden van die welke door de rest van de wereld worden gebruikt en om te benadrukken dat het NFT-hulpprogramma verder gaat dan eenvoudige grafische afbeeldingen of muzieknummers.

 

De Jiuquan Chain zal ook een integratie met de Neo-domeinnaamservice bevatten, waardoor gebruikers een unieke, korte zin kunnen kiezen om hash-strings en gecompliceerde portemonnee-adressen te vervangen.

 

Volledige uitrol van N3

Een tweede reden voor de heropleving van Neo is de succesvolle lancering van N3, de meest geavanceerde versie van de Neo-blockchain. welke nft zal ik kopen? N3 ging oorspronkelijk live op 2 augustus 2021, maar het netwerk nam een ​​weloverwogen benadering van de migratie van activa van N2 naar N3 om ervoor te zorgen dat er geen grote bugs of problemen met het proces waren.

De vernieuwing van de codebase is gedaan om Neo te helpen concurreren met andere slimme contractplatforms van de top, aangezien het concept van een slimme economie aan kracht blijft winnen, dankzij de wijdverbreide verspreiding van slimme apparaten die gegevens naar het web verzenden.

 

Lancering van NFT- en DeFi-projecten op N3

Een derde factor die NEO een impuls gaf, is de lancering van meerdere NFT-projecten op het netwerk nu N3 volledig is gelanceerd. MegaOasis, een NFT-marktplaats, is de nieuwste toevoeging aan het Neo-ecosysteem en biedt leden van de gemeenschap toegang tot NFT’s die zijn gemaakt door beroemde artiesten en die exclusief te vinden zijn op het Neo-netwerk.

Verschillende DeFi-protocollen zijn ook met succes gelanceerd op N3, waaronder Flamingo Finance (FLM), dat is gemigreerd van N2 en NeoBurger, een nieuwer protocol dat is gelanceerd met de uitrol van N3.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top