Waarom Solana, Polkadot en Decentraland vandaag stappen maken

Waarom Solana, Polkadot en Decentraland vandaag stappen maken

Dit komt misschien niet als een verrassing, maar de crypto-ruimte is nog steeds behoorlijk volatiel. De markt voor cryptocurrency ervaart nog steeds bearish druk, maar tokens die worden ondersteund door opwindende functies kunnen nog steeds uitbreken. Motley Fool-problemen Zeldzame “all-in” koopwaarschuwing

Wat is er gebeurd

Solana (CRYPTO:SOL) en Decentraland (CRYPTO:MANA) hebben de afgelopen 24 uur elk een uitverkoop gehad, waarbij hun tokens om 14.00 uur elk met respectievelijk ongeveer 3% daalden. ET op woensdag. Polkadot (CRYPTO:DOT) boekt echter winst en is nu ongeveer 2% gestegen in de afgelopen 24 uur.

De dalende tokenprijzen van Solana en Decentraland lijken grotendeels te worden veroorzaakt door een recent negatief momentum in de bredere crypto-ruimte. wat is staken crypto? Ondertussen lijkt Polkadot zich door de druk heen te worstelen terwijl investeerders zich terugkochten na een dag van intense uitverkoop.

 

En dan

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen zeven handelsdagen in grote lijnen te maken gehad met een bearish momentum. De ethertoken van Bitcoin en Ethereum zijn de afgelopen week elk met ongeveer 11% gedaald. Dit algehele momentum heeft de tokenprijzen voor Solana, Polkadot en vele andere altcoins over de hele linie verlaagd. verwachting dogecoin koers is gestegen. De mana-token van Decentraland is gedaald in de handel van vandaag, maar is de afgelopen week met ongeveer 22% gestegen dankzij de opwinding over de metaverse functies.

Het is mogelijk dat nieuwe regelgevende maatregelen tegen crypto in China iets te maken hebben met de recente uitverkoop van cryptovaluta’s, maar veel van de toonaangevende cryptocurrencies hebben dit jaar nog steeds enorme winsten geboekt, en de recente terugval ziet er niet ongewoon uit wanneer ze in context worden bekeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top